Utrecht Made is hét platform voor Utrechtse producten en hun makers. We hebben als doel de producten van lokale makers onder de aandacht te brengen bij een groter publiek. Dit doen we via deze website en via Facebook, Twitter en Instagram. Ook organiseren we regelmatig evenementen zoals bijvoorbeeld een makersborrel, pop-up store of markt.

Trots op Utrechtse producten

Wij zijn trots op Utrecht! Dat willen we laten zien door te presenteren wat er allemaal gemaakt wordt in onze regio. Lees het manifest om te ontdekken waar Utrecht Made voor staat.

Achtergrond

Het concept Utrecht Made (tot begin 2016 Made in 030) werd in 2014 bedacht door Joram Dees, een rasechte import-Utrechter die 16 jaar geleden neerstreek in Utrecht om te gaan studeren en bleef hangen. In de loop van de jaren raakte hij geboeid door Utrecht en lokale producten. Het probleem dat hij signaleerde: makers zijn vooral goed in maken, maar het lukt hen niet altijd deze op de juiste manier te etaleren. Het idee van Utrecht Made was geboren: de beste lokale producten aan een breed publiek tonen.

Team

De initiatiefnemer van Utrecht Made is Joram Dees. Op vrijwillige basis zijn de volgende personen onderdeel van het team:

  • Gabriëlla van Karsbergen (tekstschrijfster/vertaalster)
  • Lisa Geijtenbeek (shopmanager)
  • Huib Dommers (foto- en videograaf)

Contact & Gegevens

Vragen, opmerkingen, suggesties, complimenten? Neem contact met ons op.