Het UTRECHTPAKKET bevat enkel écht Utrechtse producten en geeft daarmee een goede indruk van de ambachten en designers die onze regio rijk is. Door als bedrijf of organisatie het UTRECHTPAKKET in te zetten als relatie- of kerstgeschenk steunt u de Utrechtse maaksector en daarmee kleine ondernemers. 

banner3

Producten in het UTRECHTPAKKET

pakket-oudegrachtHet UTRECHTPAKKET is in verschillende standaardsamenstellingen leverbaar uit voorraad in diverse formaten. Het pakket is in vier varianten te bestellen:  gift bag “Plompetorengracht” (€15) , pakket “Nieuwegracht” (€30) en pakket “Oudegracht” (€45) en koffiepakket “Utregs bakkie” (€25).

Pakketten op maat kunnen samengesteld worden met vrijwel alle producten uit onze webshop. Als bedrijf of organisatie kunt u een offerte ontvangen en op factuur betalen. Al vanaf 10 stuks stellen we samen met u een pakket op maat samen.

Grotere pakketten worden opgesteld in een stevige kartonnen doos en kleinere pakketten, of gift bags, worden verpakt in een luxe tasje.

Gelimiteerde oplage

Veel van de producten worden door lokale makers op kleinschalige, vaak ambachtelijke wijzpakket-plompetorengrachte geproduceerd. Dit betekent dat sommige producten beperkt leverbaar zijn. Er wordt altijd geprobeerd om zoveel mogelijk klaar te hebben staan, maar in sommige periodes is dit om verschillende redenen niet haalbaar. Deze producten worden indien nodig (en in overleg) vervangen door gelijkwaardige producten.

In verband met voorraadbeheer is het bij een kleine oplage pakketten niet mogelijk een variatie te kiezen, tenzij er op maat besteld is.

Levertijd en pakketten op maat

pakket-nieuwgrachtHet UTRECHTPAKKET is per direct te bestellen en leverbaar. Grotere aantallen (vanaf 10) kunnen een langere levertijd hebben: informeer hierover gerust bij ons.

Vanaf 25 stuks en een pakketwaarde van minimaal €20,- is het mogelijk met ons een box op maat samen te stellen. Hiervoor zijn vrijwel alle producten in onze webshop in te zetten. Hiervoor kunt u het offerteformulier gebruiken.