Het Utrecht Made Zomerfestival 2017 viert ons stadsie samen met jou! Elk jaar organiseren wij dit eendaagse festival om lokale producten en makers in het zonnetje zetten en te vieren wat de regio rijk is aan muziek, creativiteit en eten. Vorig jaar was onze markt bij The Colour Kitchen Zuilen een groot succes. Dit jaar zijn we er weer, maar beter! Op ons zomerfestival op zaterdag 19 augustus 2017 vind je natuurlijk weer een markt met Utrechtse makers. Maar ook: muziek van Utrechtse bodem, workshops, activiteiten voor kinderen en heel veel lekker eten en drinken. Actuele informatie en RSVP vind je hier

Het festival is gratis toegankelijk en daarom zijn wij hard op zoek naar sponsors. Daarom kun je in aanloop naar het festival al winkelen op onze digitale markt! Hier vindt je producten die tijdelijk en gelimiteerd verkrijgbaar zijn. Bij aanschaf van een van deze producten, krijg je dus niet alleen iets unieks, maar steun je ook deze dag! Alle opbrengsten zijn ten behoeve van het festivalprogramma.
Bekijk het huidige aanbod van het digitale zomerfestival hier: http://utrechtmade.com/zomerfestival-markt/

In samenwerking met

– The Colour Kitchen – ZIMIHC – Markt om de Hoek – Bakker Verhuur – Libertas Pascal – Rabo Open Stage – 

Locatie & tijden

Locatie | The Colour Kitchen, Pr. Christinalaan 1, Utrecht
Datum & tijden | za. 19/8/2017 – 12:00 – 19:00

Makersmarkt

Tijdens ons festival vind je een Utrechtse markt en een mini Markt om de Hoek met in totaal zo’n 30 kramen van makers uit de regio.

– Noest & Marjolein Boers – The Colour Kitchen – Victor Consael – BabesCoffee – Lucas van Hapert – Kitty’s Jam – Snellies Waskit van de échte Domkaars – Mesjokke Chocolade – Argibald – Blue Bottle – Solaris houtatelier – VandeStreek bier – Takkenvrouwtje – DEAdesign – CisforAll – Margot Maakt ’t – Jasper Willem de Boer – Wij30 – De Man met de Pen – Elegast Distillery – Oproer – T-Tas – Bammetje Bakery – Kontjes & sneetjes – VOKO – Bureau Kwiek –

 

Muziek – in samenwerking met Rabo Open Stage

Op de Rabo Open Stage zorgen Utrechtse muzikanten als Lotte M., Sam Rodrigues en Marvelious voor het nodige muzikaal vermaak en in de woonkamer van Markt om de Hoek kun je genieten van akoestische muziek, van onder andere Duende. Nieuwsgierig? Binnenkort meer!

Heerlijk eten bij The Colour Kitchen

The Colour Kitchen laat je weer de hele dag genieten van lokale hapjes en drankjes. En ken je de poffertjeskraam van Victor Consael op ’t Vreeburg nog? Kom ouderwets een portie eten en en herinneringen ophalen! Echte lokale producten uit je eigen buurtje ontdekken doe je bij Markt om de Hoek. Zij presenteren gerechten en producten, gewoon uit Zuilen. Proef cider van Elegast of een heerlijke biertje van Van de Streek. Zin in zoet? De jongens van Mesjokke zijn weer van de partij, maar ook kun je lekkers proeven bij Margot Maakt ’t en Kitty’s Jam. Dat wordt smullen!

Voor jong en oud

Voor de kleintjes komt er ook een passend programma, met leuke activiteiten waarbij ze kennis kunnen maken met het ambacht.

In de middag kunnen ze prachtig worden geschminkt of rennen en springen in het springkussen. Zijn het nu al jonge bourgondiërs? Samen met The Colour Kitchen kunnen ze koekjes bakken of natuurlijk nóg een portie poffertjes halen!

Workshops

Utrechtse makers leren jou het ambacht. Je kunt je (vooraf) inschrijven voor diverse workshops. Ga bijvoorbeeld in gesprek met Bureau Kwiek!

Later meer!