Hee, wat tof dat je wilt deelnemen aan het Utrecht Made Zomerfestival op 25 augustus 2018! Elk jaar organiseert het netwerk Utrecht Made een markt waar iedereen kennis kan maken met de mooiste Utrechtse producten én de makers!

Aan de hand van je gegevens bekijken we of er een plek is voor jouw merk op de makersmarkt. Het invullen van het formulier is geen garantie van deelname. Hiervoor nemen we contact met je op en laten we je snel weten of er een plek voor je gereserveerd is.

Alle makers uit Utrecht en omgeving kunnen zich aanmelden. Of je nu designer, bierbrouwer, meubelmaker, leerbewerker, zeepzieder of kaasmaker bent. De belangrijkste uitgangspunten daarbij zijn dat je producten (ambachtelijk) gemaakt zijn in regio Utrecht en/of van lokale materialen, dat ze innovatief zijn en duurzaam. Na je aanmelding beoordelen wij je product aan de hand van ons manifest  en van de eerdere aanmeldingen om diversiteit te verzekeren!

Herken je jouw merk in de voorwaarden en wil je erbij zijn? Dan kun je je hier aanmelden voor een van de 30 beschikbare kramen op de makersmarkt. Een plek kost €50,- ex. btw. Bij Utrecht Made  aangesloten makers betalen €30. Word je lid vóór het festival, dan maak je uiteraard nog gebruik van deze korting. Dat is natuurlijk één goede reden, maar we geven je graag nog vijf redenen om je aan te sluiten!

Het festival is op 25 augustus van 12:00 tot 18:00 bij The Colour Kitchen in Zuilen.
Een kraam is 180cm x 80cm x 220cm (tafelhoogte 76cm). Verder geldt voor de deelnemers die eten of drinken maken dat je mensen mag laten proeven en producten mag verkopen om mee te nemen, tenzij anders afgesproken. Eten en drinken op locatie wordt geregeld door The Colour Kitchen.

Meld je aan voor de markt via het onderstaande formulier:

Wanneer de aanmeldingen rond zijn, sturen we iedereen alle informatie die je nodig zult hebben. Mocht je voor die tijd al vragen of opmerkingen hebben, horen we dat uiteraard graag.

Tot 25 augustus!