Bestelbevesting

Wanneer je een bestelling plaatst, ontvang je een bevestiging dat wij deze hebben ontvangen en in orde zullen maken. Daarnaast ontvang je een melding wanneer je bestelling is verzonden of klaarligt voor afhalen. Heb je deze berichten niet ontvangen? Dan kan het zijn deze berichten terecht zijn gekomen in je spam/reclamebox of wellicht is je e-mailadres per ongeluk verkeerd genoteerd. Wanneer je graag een bevestiging wilt ontvangen -zeker om je bestelling af te halen- neem dan gelieve geen telefonisch contact op, maar stuur dan een bericht via contact. Op deze manier heb je alsnog een bevestiging zwart op wit.

Afhalen in Utrecht

In onze webshop kun je kiezen voor de optie ‘Afhalen’. Je kunt je een afspraak maken om je bestelling dan zelf op te halen in onze winkel op de Twijnstraat, op vertoon van je afhaalbevestiging . Je kunt ons het beste met OV of met de fiets bereiken.

Bezorging

Wanneer je voor bezorging kiest, leveren we je pakket bij voorkeur met De Fietskoerier Utrecht – een groene en snelle bezorgdienst. Op deze manier is de bezorging ook ‘Utrecht Made’. Mocht je bezorgadres buiten het gebied van De Fietskoerier vallen, dan proberen we nog steeds zoveel mogelijk met hen samen te werken. Binnen de stad bezorgen zij per fiets en daarbuiten bezorgen zij met groen gas auto’s.

Levertijd

De levertijd van bestellingen via de webshop is ongeveer 3 werkdagen. Houdt hier rekening mee wanneer je een bestelling voor een bepaalde datum nodig hebt! Utrecht Made is in eerste plaats een platform en netwerk voor lokale makers en dus kunnen wij geen snellere levertijd garanderen of een spoedbestelling aannemen. Hartelijk bedankt voor je begrip!