Komende zondag (10 mei) is het weer moederdag. Een mooie gelegenheid om je moeder in het zonnetje te zitten, nietwaar? Voor wie nog niets gekocht heeft en origineel voor de dag wil komen, hebben we de leukste moederdagcadeaus van Utrechtse makers voor je geselecteerd.

Blik op de Dom bakblik

streekmarktEen must-have voor iedere Utrechtse moeder (en natuurlijk iedereen die van bakken houdt): het Blik op de Dom bakblik. Zowel te verkrijgen als broodbakblik als cakebakblik. Op de site van DomVorm vind je tevens bijpassende recepten, zoals bijvoorbeeld het Utregs Lievertje.

Het chocoladewalhalla van Cacao

De meeste moeders maak je dolgelukkig met chocolade. Wanneer je haar figuurlijk wilt onderdompelen in chocolade, moet je even binnenwandelen bij Cacao; het chocoladewalhalla aan de Oudegracht. Je kunt je moeder natuurlijk ook een chocoladeworkshop cadeau doen!

Snijplanken van Utrechtse bomen

noest-skyline-small-04-vAl vaker langskomen op onze site en op Facebook: de snijplanken van Noest. Te verkrijgen in verschillende maten en varianten, bijvoorbeeld in de vorm van de Dom of met de skyline van Utrecht. Alle planken zijn gemaakt van Utrechts hout.

A bag is a mother’s best friend!

A bag is a mother’s best friend! Originele handgemaakte leren tassen met een verhaal vind je bij Labour of Art. De tassen worden in kleine oplages gemaakt, dus je geeft je moeder absoluut een origineel accessoire cadeau!

Ambachtelijk gemaakte, biologische zeep

Nieuwezeep21Het verwencadeau voor de Utrechtse moeder: de biologische zepen van Werfzeep worden aan de Westerkade gemaakt. En: het is ook nog heel erg goed voor de (gevoelige) huid.