IMG_7395De start van de Grand Départ komt met rasse schreden dichterbij en veel Utrechtse makers haken daar op in. Ook bij banketbakker Theo Blom in de Zadelstraat voert de kleur geel de komende tijd de boventoon.

Gele truitjes, bonbons met afbeeldingen van onder anderen Tournijntje, gele Domtorentjes. Zowel Tourfanaten als zoetekauwen kunnen zich de komende weken tegoed doen aan de lekkernijen van bakker Evert van Sloten. Hij is trots op zijn nieuwe creaties, ook al is het wel flink doorwerken: “Ja, het is ontzettend leuk en de nieuwe producten lopen als een trein, zeker nu er aandacht voor is geweest in de pers.”

Evert heeft alle producten zelf bedacht en is er dan ook met recht trots op. Bakkerij Theo Blom loopt met de Tourlekkernijen vooruit op de feestelijkheden die komende week van start gaan in de Zadelstraat. Vanaf aanstaande zaterdag zullen de plaatselijke ondernemers hun etalages aan de Tour gaan aanpassen. Ongetwijfeld zal de kleur geel daarbij een belangrijke rol spelen. Evert: “De winkeliersvereniging Zadelstraat is zeer actief en kijkt uit naar de start van de Tour. De straat belooft er mooi uit te gaan zien. We hebben zelfs ons eigen wielershirt.”

Loopt het water jou ook al in de mond? Pak dan snel de fiets en spoed je naar de Zadelstraat. Made in 030 is al wezen proeven en verzekert je: de Tourlekkernijen overheerlijk!

Meer informatie: www.banketbakkerijtheoblom.nl