GLPlogoMADEIN030‘I Know This Great Little Place in Utrecht’ is een platform op Facebook en Instagram dat ervoor zorgt dat we elkaar kunnen helpen de leuke plekken in Utrecht te ontdekken. Voor Made in 030 selecteren zij vanaf nu de plekken waar je ambachtelijk gemaakte producten kunt kopen of waar je ambachtelijk kunt eten. Vandaag…

Rose & Vanilla

IMG_0495-2Op feestjes kon de dochter van Daphne Giesberger alleen maar droge, smakeloze cupcakes eten omdat ze gluten-intolerant is. Om die reden besloot zij het heft in eigen handen te nemen en bereidde zij in haar eigen keuken taartjes en cakes zonder gluten en zuivel die, misschien het allerbelangrijkst, zeer smakelijk zijn!

En hieruit vloeide de opening van Rose & Vanilla voort. De kleine, knusse bakkerij heeft sinds najaar 2015 een winkel en lunchroom aan de Amsterdamsestraatweg. Alle gebakjes zijn gecertificeerd gluten-, zuivel- en sojavrij en daarnaast ook biologisch. Of je nu gaat voor een ambachtelijk gebakken stukje limoen-kokostaart met een kop verse chai of een punt worteltaart met een glas appelsap; je kunt hiervan genieten zonder zorgen!

Je kunt Rose & Vanilla aan de Amsterdamsestraatweg 11 en online op hun website vinden.
IMG_0498-2IMG_0487-2

Auteur: Aster Dieleman en fotograaf: Sveta Nikitina van team GLPU.

Je kunt ‘I Know This Great Little Place in Utrecht’ op Facebook en op Instagram vinden!