GLPlogoMADEIN030‘I Know This Great Little Place in Utrecht’ is een platform op Facebook en Instagram dat ervoor zorgt dat we elkaar kunnen helpen de leuke plekken in Utrecht te ontdekken. Voor Utrecht Made selecteren zij vanaf nu de plekken waar je ambachtelijk gemaakte producten kunt kopen of waar je ambachtelijk kunt eten. Vandaag…

The Colour Kitchen

Voor iedereen die graag bewust eet, is The Colour Kitchen de place to be! Het restaurant heeft verschillende locaties aan de Oudegracht in het centrum en in een prachtig jaren ’30 schoolgebouw in Zuilen. Beide locaties zijn ruim, licht en gezellig en zijn ook afhaalpunten voor Rechtstreex, dus je kunt hier op woensdagen terecht voor lokale boodschappen van boeren uit de buurt (van Utrecht).

Op het menu staan de lekkerste gebakjes en gerechten die zijn geïnspireerd op ingrediënten en maaltijden van over de hele wereld. Daarnaast kun je ook o.a. flesjes heerlijke olijfolie en azijn kopen die zij voor je op smaak hebben gebracht met kruiden. Alles wordt zoveel mogelijk (ambachtelijk) gemaakt met verse en biologische ingrediënten en je kunt er terecht voor lunch én diner. En alles wordt geserveerd met een brede glimlach door de bediening. The Colour Kitchen heeft een groot maatschappelijk hart; een groot deel van het personeel is er in opleiding om zo hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

p.s. Op 20 augustus organiseren wij ons zomerfestival bij The Colour Kitchen in Zuilen. Dat is dus niet alleen een prachtige locatie, zij gaan er ook voor zorgen dat je die dag lekker kunt eten en kunt proeven van Utrechtse ingrediënten. Laat je hier weten of je ook komt?

The Colour Kitchen in Zuilen vind je hier en de locatie aan de Oudegracht hier.

Fotograaf: Sveta Nikitina van team GLP-U.

Je kunt ‘I Know This Great Little Place in Utrecht’ op Facebook en op Instagram vinden!