Mocht je op de valreep toch nog wat voor je lief willen kopen, dan maar beter een mooi lokaal product! Made in 030 selecteerde de beste Valentijnscadeaus van Utrechtse bodem voor je!

Voor de Utrechtse dame

Er is meer dan genoeg te verkrijgen in onze stad om een dame eens even goed te verwennen. Bij Druk aan de Westerkade ga je sowieso slagen: of het nu Werfzeep of de tassen Labour of Art zijn. In de categorie cosmetica mogen we de zelfgemaakte zeepproducten van The Hello Shop ook niet missen. Voor de zoetekauw (welke vrouw is dat niet?) is er natuurlijk Cacao met heerlijke zelfgemaakte chocolade of heerlijk gebak van Bond & Smolders. Een leuk groen cadeau zijn de plantenproducten van De Plantenfabriek.

Voor de Utrechtse heer

De lijst aan lokale biertjes is te lang op op te sommen, maar wil je een man verrassen met een mooi lokaal bier, loop dan even naar binnen bij Berts Bierhuis aan de Twijnstraat. Onze tip: Pandora van Brouwerij Maximus is wat ons betreft een passend Valentijnsbier. Daarnaast mogen we voor de drankliefhebber natuurlijk Staffhorst Jenever (echt niet voor oude mannetjes!) en Baliekluiver Kruidenbitter (te verkrijgen bij De Zes Vaatjes) niet vergeten. Voor de ijdele baarddrager is er Damn Good Soap en de modebewuste man kan ook perfect verrast worden met een shirt van Aperçu Apparel of Support Your Locals. Wil je echt met iets origineels komen, dan zijn de boxershorts van Melow ook een aanrader!