We vinden het belangrijk dat jij 100% tevreden bent met je bestelling. Het kan echter gebeuren dat dit niet geval is, omdat er iets fout gegaan is bij verzending of dat het product niet in orde is. In dat geval proberen we altijd tot een redelijke oplossing te komen.

Retourneren

Al hopen we dat het niet nodig is; je kunt producten altijd binnen de wettelijke 14 dagen retourneren. Belangrijk daarbij is dat het product in onbeschadigde nieuwstaat is. Bij het terugsturen van een product ben je zelf verantwoordelijk voor eventuele verzendkosten. Wanneer je een product wilt retourneren, neem dan contact met ons op.

Garantie

De producten die wij leveren voldoen als het goed is aan de redelijke en billijke verwachtingen die je ervan mag hebben. Omdat wij zelf geen producten produceren, kun je alleen voor garantie terecht bij de maker. Wel proberen we hierin te bemiddelen, mocht dit nodig zijn.

Niet tevreden?

Wanneer je onverhoopt niet tevreden bent, kun je dit binnen 14 dagen na je aankoop aan ons kenbaar te maken per e-mail: info@utrechtmade.com. We zoeken dan altijd gezamenlijk naar een constructieve oplossing.