We kennen Support Your Locals natuurlijk allemaal van de toffe t-shirts voorzien van afbeeldingen van mensen die op straat leven. Met de t-shirts wordt het verhaal van deze mensen verteld en wordt er tevens aandacht geschonken aan de daklozenproblematiek in de stad.

Live-event

Op donderdag 19 maart gooit Support Your Locals het over een heel andere boeg met de organisatie van een live-event op diverse locaties in de stad. Dansen tot je er bij neervalt en tot in de late uurtjes. In Stairway to Heaven kun je losgaan op hiphop en house en de vette grooves van o.a. Rico & Sticks en Stropstrikkers. Houd je van industriële techno, dan ga je naar Café Hofman waar o.a. Erik Heijting, Invite en David Hülsken, hun kunsten vertonen. Andere locaties waar je kunt genieten van de muziek van Support Your Locals-live zijn ’t Gras van de Buren, Walden en Maggy Malou. Op deze locaties zullen ook collectebussen staan.

Het Catherijnehuis

De bedoeling van Support Your Locals-live is om extra geld in te zamelen voor de bekostiging van het nieuwe lichtplan van de dak- en thuisloze-opvang ‘Het Catharijnehuis’. Het geld dat wordt ingezameld via de collectebussen en de helft van de opbrengst van de kaartverkoop zal ten goede komen aan dit project.

Tickets bestellen

Wil je ook je steentje bijdragen aan dit goede doel én ook nog eens een te gekke avond beleven, bestel dan snel je tickets via de Support Your Locals website.

Bekijk hieronder de promo van het evenement.