Utrechtbon: dé Utrechtse cadeaubon

utrechtbonVol trots lanceert Utrecht Made de Utrechtbon. Deze echt Utrechtse cadeaukaart kun je besteden aan Utrechtse producten bij een aantal door ons geselecteerde winkels. Met de Utrechtbon geef je kleine retailers en lokale makers een steuntje in de rug.

Samen investeren in de lokale economie

De missie van Utrecht Made is lokale, ambachtelijk en eerlijk gemaakte producten op de kaart te zetten. Met de Utrechtbon maken we het kopen van deze producten gemakkelijker. Daarbij stimuleren we de deelnemende winkels hun aanbod Utrechtse producten uit te breiden.

Ideaal als relatiegeschenk voor bedrijven

Ook bedrijven en organisaties kunnen de Utrechtbon aanschaffen. Door de bon als relatie- of kerstgeschenk in te zetten, steun je lokale ondernemers. Ook laat je zien dat je maatschappelijk bewust onderneemt. Je kunt zelf de hoeveelheid en waarde bepalen en bonnen kunnen op factuur betaald worden.

De Utrechtbon aanschaffen en verzilveren

Let op: dit product is enkel online verkrijgbaar! De Utrechtbon is exclusief te koop in onze webshop. Je kunt zelf de waarde van de bon bepalen. De bon is te besteden bij een select, maar groeiend aantal winkels in Utrecht en omgeving.

Bij besteding is het alleen mogelijk het volledige bedrag te verzilveren – er wordt dus geen wisselgeld uitgekeerd. Wil je het bedrag niet in één keer besteden of graag naar meerdere deelnemende winkels? Kies er dan voor om meerdere bonnen van een lager bedrag aan te schaffen.

Deelnemende winkels

Vanaf 1 november 2016 kun je de Utrechtbon besteden bij de volgende Utrechtse winkels:

Ben je een Utrechtse winkelier en wil je ook graag deelnemen? Neem dan contact met ons op!