Het UTRECHTPAKKET bevat enkel écht Utrechtse producten en geeft daarmee een goede indruk van de ambachten en designers die onze regio rijk is. Door als bedrijf of organisatie het UTRECHTPAKKET in te zetten als relatie- of kerstgeschenk steunt u de Utrechtse maaksector en daarmee kleine ondernemers. 

banner3

Producten in het UTRECHTPAKKET

pakket-oudegrachtHet UTRECHTPAKKET is in verschillende standaardsamenstellingen leverbaar uit voorraad in diverse formaten. Het pakket is in vijf varianten te bestellen:  gift bags “Plompetorengracht” (€15)  en “Maliesingel” (€15) en pakketten “Nieuwegracht” (€30) , “Oudegracht” (€45) en “Utregs bakkie – koffie” (€25).

Pakketten op maat kunnen samengesteld worden met vrijwel alle producten uit onze webshop. Als bedrijf of organisatie kunt u een offerte ontvangen en op factuur betalen. Al vanaf 10 stuks stellen we samen met u een pakket op maat samen.

Grotere pakketten worden opgesteld in een stevige kartonnen doos en kleinere pakketten, of gift bags, worden verpakt in een luxe tasje.

Gelimiteerde oplage

Veel van de producten worden door lokale makers op kleinschalige, vaak ambachtelijke wijzpakket-plompetorengrachte geproduceerd. Dit betekent dat sommige producten beperkt leverbaar zijn. Er wordt altijd geprobeerd om zoveel mogelijk klaar te hebben staan, maar in sommige periodes is dit om verschillende redenen niet haalbaar. Deze producten worden indien nodig (en in overleg) vervangen door gelijkwaardige producten.

In verband met voorraadbeheer is het bij een kleine oplage pakketten niet mogelijk een variatie te kiezen, tenzij er op maat besteld is.

Levertijd en pakketten op maat

pakket-nieuwgracht

Utrecht Made is in eerste plaats een platform en netwerk voor lokale makers en dus kunnen wij geen snelle levertijd garanderen. Houdt hier rekening mee wanneer je een bestelling voor een bepaalde datum nodig hebt! Hartelijk bedankt voor je begrip!

Het UTRECHTPAKKET is per direct te bestellen en over levertijd kan overlegd worden. Grotere aantallen (vanaf tien) kunnen een langere levertijd hebben: informeer hierover gerust bij ons.

Bij afname van meer dan acht gift bags, worden deze niet geassembleerd geleverd om de kwaliteit van de producten te waarborgen en de verzendkosten laag te houden.

Vanaf 25 stuks en een pakketwaarde van minimaal €20,- is het mogelijk met ons een box op maat samen te stellen. Hiervoor zijn vrijwel alle producten in onze webshop in te zetten. Hiervoor kunt u het offerteformulier gebruiken.