kleinneworleansBas van Druten – voor ons vooral bekend van Woody Skateboards – heeft het plan opgevat een kleinschalig straatmuziekfestival in Utrecht te organiseren. Klein New Orleans is een gratis, eendaags, onversterkt straatmuziekfestival, geïnspireerd op de straten en de muziek van New Orleans (Verenigde Staten). Het festival vindt dit jaar al op eerste pinksterdag (24 mei) voor de eerste keer plaats in de Breedstraat.

De initiatiefnemers geven aan dat het festival het gevoel moet geven van een spontaan buurtfeest en waarbij interactie tussen publiek en de (onversterkte) muzikanten centraal staan. Wat ons betreft de start van een mooie voorzomertraditie in 030!

Crowdfunding

De heren achter Klein New Orleans hebben echter nog een klein gaatje te dichten in hun begroting en roepen daarom Utrechters daarom op massaal bij te dragen via Voordekunst.nl. Daar krijg je – zoals het een goede crowdfundingactie betaamt – natuurlijk iets moois voor terug. In het geval van deze campagne is dat bijvoorbeeld een t-shirt, toegang tot de fundraisingavond of een kortingsbon.

Los van deze gimmicks is dit natuurlijk jullie steun meer dan waard: je steunt een prachtig initiatief dat Utrecht weer op een bijzondere manier op de kaart zet. Klein New Orleans steunen? Klik hier!